Inele De Logodna Aur, Verighete Aur si Diamante – Modele Unice

Adresa:
Bucuresti,
strada Varasti 48
Telefon comenzi:
0723.322.220
Aveti intrebari?

Povestea noastra

Povestea Jomaz incepe cu un vis, o doza mare de pasiune si un balcon din care lucram mici comori pentru prieteni si familie, pentru ca mai apoi sa inchiriem un mic loc al nostru. Loc pe care dupa 3 luni, l-am si cumparat.

Din 2006 am tot crescut, ne-am dezvoltat si am invatat, ca sa-ti putem oferi bijuterii unice, asa cum n-ai mai vazut. Fiecare mic accesoriu, fie ca e un inel de logodna, o verigheta sau un pandantiv, spune o poveste. Povestea ta. Nu-ti oferim o simpla bucata de metal ci o comoara speciala care iti va ramane alaturi ani si ani de-a randul.

Jomaz e despre perfectiune si stralucire. Jomaz e luxul unei bijuterii perfecte. Jomaz e despre tine, despre cum te simti in momentul in care bijuteria iti atinge pentru prima data pielea. Pentru ca atunci cand te simti bine, ai puterea de a face o schimbare. Ai puterea de a muta muntii din loc. Ai puterea de a-ti scrie propria poveste.

Folosind atat unelte manuale cat si unelte computerizate de ultima ora, si respectand standarde de calitate precise, si lucrul cu toate tipurile de metale pretioase.

Jomaz.ro  este un magazin online de bijuterii care doreste o implicare in prelucrarea metalelor semipretioase cat mai ales in cel al metalelor pretioase. Conform actualului catalog de produse pe care tehnicienii nostri l-au implementat, veti regasi numeroase bijuterii confectionate din aur si argint ornate cu diverse pietre pretioase. Chiar daca principalele categorii de produse se rezuma intocmai la tipul bijuteriilor si la materialul din care acestea sunt confectionate, Jomaz.ro dispune de un filtru care nu face nimic altceva decat sa segmenteze toate produsele aflate in stoc in functie de persoana careia i se adreseaza.

Vino si scrie-ti povestea la Jomaz.

In aceste conditii, veti regasi bijuterii din aur sau argint dedicate copiilor, barbatilor si femeilor, procesul de achizitie fiind mult simplificat devreme ce parcurgerea produselor vizate se face cu o lejeritate sporita.

De asemenea, aveti la indemana sectiuni dedicate principalelor sarbatori ale anului, Valentine's Day, 1 si 8 martie, Craciunul dispunand de categorii speciale din care veti putea cumpara diverse cadouri pentru persoanele dragi.

Fiecare produs este realizat la cel mai inalt standard, materia prima cat si produsul finit fiind viguros verificate la fiecare stadiu al executiei. Va incurajam sa apelati cu incredere la serviciile noastre(livrare in cel mai scurt timp).Totodata va invitam sa vizionati si celalalt sit al nostru www.jomazdesign.ro