Inele De Logodna Aur, Verighete Aur si Diamante – Modele Unice

Adresa:
Bucuresti,
strada Varasti 48
Telefon comenzi:
0723.322.220
Aveti intrebari?

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

AVERTISMENT PRIVIND SANATATEA:

Garantam calitatea produselor noastre.  Propunem aceste produse doar in scopuri inspirationale, fara a afirma  că vreunul  dintre aceste produse poate  vindeca boli sau probleme de sanatate, si nici nu  diagnosticam sau tratam vreo boala. Nu pretindem nimic in acest sens.  Presupusele puteri ale acestor produse sunt adunate din cărţi, folclor, tradiţii şi diverse alte surse. Dacă aveţi o problemă fizica/ de sanatate ce necesita  control specializat, consultaţi  un specialist.

Produsele noastre nu reprezinta  jucării. Acestea sunt concepute ca bijuterii  pentru adulti si/sau copii peste 10 ani. Ele pot fi înghiţite cu uşurinţă; prin urmare, daca achizitionati acest produs uimitor si unic pentru  Protecţia Spirituală a Copilului dumneavoastra, asiguraţi-vă că acesta nu  este lasat la indemana copilului.

Produsele noastre au forme neregulate şi, prin urmare, nu garantam ca acestea nu inteapa sau agata.Prin urmare vă sfătuim să le folositi cu grija pentru a evita înţepăturile şi agatarile.

Nu ne asumam raspunderea pentru daunele provocate persoanelor alergice la anumiti coloranti, piei de animale sau anumite metale continute de produsele noastre ; aceste persoane trebuie sa manifeste atentie si precautie.

POLITICA DE LIVRARE

Oferim transport gratuit pentru bijuteriile ce depasesc suma de 300 RON, garantand livrarea in perioada de timp stipulata. Coletul este asigurat atunci cand este transportat. Firma de curierat cu care avem contract este Fan Courier.

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Daca aveti orice nemultumire sau produsul nu este conform descrierii, il puteti returna in termen de 14 zile lucratoare, returnarea sumei pe care ati platit-o facandu-se in maxim 7 zile.

NEMULTUMIRILE SI CONCILIEREA CLIENTILOR

Daca o comanda intampina probleme iar acestea nu pot fi rezolvate prin email sau cu membrul echipei noastre cu care se poarta discutiile, puteti contacta responsabilul de conciliera interna,Bungeteanu Victor , prin numarul de telefon 0723.322.220 sau la adresa de mail office@jomaz.ro

DREPTURILE DE AUTOR

Toate materialele folosite pe site-ul www.Jomaz.ro apartin SC Jomaz lux bvl.srl ca proprietate intelectuala. Pentru folosirea drepturilor sau semnalarea incalcarii acestora, va rugam sa trimitei un mail la adresa office@jomaz.ro

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul se obliga sa nu foloseasca site-ul ww.Jomaz.ro in scopuri ilegale si sa respecte drepturile de proprietate intelectuala asupra informatiilor sau continutului de pe acesta. De asemeni, acesta se obliga sa nu posteze pe site materiale care ar putea fi considerate ofensatoare si/sau ilegale si sa nu violeze securitatea acestuia. Cazurile care nu respecta aesti termeni ar putea fi actionate in justitie. Utilizatorul se obliga sa nu actioneze in justitie sau sa faca razpunzatoare Jomaz pentru pretentiile ridicate de terti sau pentru pierderile survenite in urma ignorarii acestor conditii.

PROMOTII

Regulamentul promotiilor este stabilit de catre Jomaz, acesta fiind afisat pe site si aplicat pentru comenzile facute in perioada valabilitatii acestora, in limita stocului disponibil. Jomaz poate anula o promotie in orice moment, fara a fi nevoie sa informeze in prealabil Utilizatorul.

GARANTII

Jomaz lux bvl.srl nu este responsabila de informatiile si serviciile furnizate de catre terti si nici de link-urile spre alte site-uri.

JURISDICTIE

Legislatia existenta pe teritoriul Romaniei este cea care guverneaza contractul prezent si orice disputa a acestuia. Aceste conditii pot fi modificate in orice moment, fara a fi nevoie de informarea in prealabil a Utilizatorului, ele fiind considerate ca acceptate de catre Utilizator dupa afisarea lor pe site.

In termeni legali

TERMENI SI CONDITII GENERALE DE UTILIZARE

Accesul si navigarea pe acest site este considerata, de facto, acceptarea conditiilor de utilizare descrise in continuare. Utilizatorul isi da acordul pentru folosirea informatiilor si serviciilor de pe acest site doar in scopuri legale. Utilizatorul se obliga: sa nu modifice, transmita, distribuie, publice, afiseze, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site; sa nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert sa foloseasca informatiile si serviciile disponibile pe site-ul Jomaz.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator; sa nu desfasoare activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul „Denial of Service”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Jomaz in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a Jomaz si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Jomaz ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii: Utilizarea serviciilor si a informatiilor prezentate pe site-ul nostru se face pe propria raspundere. Serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”. Jomaz nu este responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta. Jomaz isi stabileste singur regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Jomaz nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila. Jomaz si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Jomaz nu ofera nici o garantie ca: serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru indeplinesc toate cerintele dumneavoastra serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru sunt furnizate neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori orice eroare de program este corectata serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru care sunt puse la dispozitia utilizatorilor sunt lipsite de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe baza respectivelor informatii sau a serviciilor Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor si a informatiilor puse la dispozitie de catre Jomaz Lux BVL SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care sunt accesate serviciile si informatiile sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la Jomaz prin intermediul serviciului, nu creaza o garantie care nu este stipulata expres in conditiile de prestare a serviciilor de telecomunicatii.

Utilizatorul ia la cunostinta ca, Jomaz nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet. Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica in nici un fel raspunderea Jomaz pentru materialul disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc. Jomaz Lux BVL nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice zona a Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, Jomaz nu este responsabil pentru respectarea de catre Utilizator a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari. Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale Jomaz sau ale companiilor asociate si/sau afiliate si sunt protejate de legislatia in vigoare. Modificari ale conditiilor – Jomaz  poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul www.jomaz.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciile si informatiile dupa afisarea lor pe site-ul web. Jurisdictie. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

TERMENI SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV)

Articolul 1 – SCOPUL

Termenii si conditiile generale de vanzare (in cele ce urmeaza TCGV) se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Jomaz, prin intermediul magazinului virtual www.Jomaz.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Articolul 2 – DEFINITII

In acest TCGV, urmatorii termeni vor insemna: Cumparator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda. Vanzator: societatea comerciala SC Jomaz Lux BVL. SRL, avand sediul social in Bucuresti, Strada Postasului ,Nr.6, numar registru comertului J40/21631/2006, CUI RO20125016. Bunuri si Servicii: orice proiect la cheie, echipament, material si/sau parte a acestora sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda sau privitoare in alt mod la acestea care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului. Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora. Contract: o comanda confirmata de catre Vanzator. Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI): toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelui de domeniu. Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.

Articolul 3 – DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei: Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul) Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Articolul 4 – VALABILITATE

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Articolul 5 – EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

5.1 Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

5.2 Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

5.3 Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vis-a-vis de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea „Comunicare”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Articolul 6 – CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Articolul 7 – DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau nu va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea Jomaz si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Articolul 8 – TERMENE PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea Vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturare sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare. In cazul in care marfurile nu se predau la termenele de livrare scadente, vanzatorul suporta penalitati de intarziere si nelivrare de 0,15% pe zi de intarziere, calculate la valoarea marfurilor nelivrate.

Articolul 9 – FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Articolul 10 – RISCURI SI RESPONSABILITATI LIVRARE

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem door-to-door catre Cumparator si asigura un termen de 24 ore sau in mod exceptional 48 ore de la trecerea Comenzii in status Livrare, status care se poate fi consulat in contul personal creat de Cumparator pe site-ul anterior mentionat. In conditii exceptionale (meteorologice, starea drumurilor, accidente, etc), Vanzatorul va informa Cumparatorul despre intarzierea survenita si va furniza un termen estimat de livrare. TRANSPORT – AMBALARE: In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern (ex. CARGUS, NEMO, FAN CURIER) cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei. In cazul marfurilor deteriorate, deficientelor cantitative si/sau calitative acestea vor fi inlocuite si/sau completate corespunzator.

Articolul 11 – ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor, Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile in termen maxim egal cu termenul de executie a Comenzii – mentionat in pagina de descriere a produsului, fara a imputa Cumparatorului eventuale costuri legate de aceste operatiuni.

Articolul 12 – GARANTII

Produsele din aur se vor preda marcate conform legilor romane in vigoare si cu titlul aliajului din aur 585‰ sau 750‰ respectiv 925 pentru bijuteriile din argint. De asemenea, marfurile vor fi insotite de factura, certificatul de garantie emis de furnizor sau de catre Jomaz, precum si alte documente cerute de legislatia in vigoare. Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator, acesta garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intregile sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale.

Articolul 13 – TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul livrarii acestora catre Cumparator in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate la sediul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate decat daca exista un document incheiat de catre Cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

Articolul 14 – RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR

Vanzatorul va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, inclusiv fara limitare la: fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea Bunurilor si Serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

Articolul 15 – RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Articolul 16 – INCALCARE – TERMINARE

Daca Vanzatorul nu executa obligatiile sale, Cumparatorul va notifica Vanzatorul asupra acestei neindepliniri. Un plan de actiune va fi validat intre Parti in termen de 3 zile lucratoare de la notificare. Cumparatorul poate sa anuleze o Comanda, doar inainte ca aceasta sa intre in programarea de productie/subcontractare. In caz contrar, comanda va face obiectul Returnarii bunurilor, mentionat pe site-ul Vanzatorului.

Articolul 17 – FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Articolul 18 – LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu Vanzatorului.

Articolul 19 – PREVEDERI DIVERSE

Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor TCGV sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, acele prevederi nu vor fi aplicate si Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale. Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.