Inele De Logodna Aur, Verighete Aur si Diamante – Modele Unice

Adresa:
Bucuresti,
strada Varasti 48
Telefon comenzi:
0723.322.220
Aveti intrebari?

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Daca doriti sa returnati una sau mai multe bijuterii cumparate de la noi, aveti la dispozitie doua metode. Prima dintre acestea este, desigur, sa luati contactul cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, care va vor ghida pe parcursul acestui proces.

Aveti posibilitatea de a returna un produs in termen de 14 zile lucratoare de la data cumpararii acestuia, banii fiindu-va restituiti in maximum 7 zile.

A doua modalitate de a returna un produs este prin completarea campurilor aferente pe site-ul nostru, pentru a obtine un numar de retur. Datele de care avem nevoie sunt cele de identificare personala, pentru a putea stabili care este comanda pe care ati facut-o si informatii despre produs. De asemeni, indicat este sa ne explicati, in cateva randuri, si motivul returnarii.

Returnarea produselor este gratuita, daca aceasta se incadreaza in termenii stabiliti de comun acord si conform legislatiei in vigoare. Ne puteti contacta la adresa de mail office@jomaz.ro, prin numarul de telefon 0723.322.220 sau prin intermediul chatului integrat in site, care apare in coltul din dreapta jos al ecranului.