Inele De Logodna Aur, Verighete Aur si Diamante – Modele Unice

Adresa:
Bucuresti,
strada Varasti 48
Telefon comenzi:
0723.322.220
Aveti intrebari?
Uncategorized

5 idei de cadouri de mărțișor

1 și 8 martie sunt acele zile din an în care le arătăm femeilor din viața noastră cât de mult le prețuim. Iar cum știm că toate cadourile de sărbători se fac pe ultima sută de metri, ne-am gândit să te ajutăm din timp să găsești bijuteria perfectă pentru femeile perfecte din viața ta.

Bijuterii de argint create chiar de ea

Ce poate fi mai frumos decât să o lași pe ea să-și creeze propria bijuterie? Nu trebuie decât să faci o vizită la Atelierul Jomaz (alături de ea, bineînțeles) și să ne spui exact cum vrei să arate bijuteria. Sau, dacă vrei ca totul să fie o surpriză, roag-o să-ți descrie bijuteria perfectă și vino cu toate aceste detalii la noi. Îți garantăm că reacția va fi pe măsura eforturilor!

Flori, dar nu oricum

Sigur, florile încă reprezintă o alegere sigură și clasică. Însă problema la un buchet de flori e că femeia iubită nu se va putea bucura de el prea mult timp. Așa că de departe cea mai potrivită alegere va fi o floare în ghiveci, eventual un boboc care să crească alături de voi.

Album foto cu voi

Amintirile sunt cele mai de preț comori și vă vor fi alături de-a lungul anilor. Așa că o idee inedită de cadou de 1 martie este un album foto, lucrat manual, cu fotografii cu momente drăguțe din viața voastră. Fie că îl dăruiești mamei, bunicii sau iubitei, va fi cu siguranță o sursă de emoții și voie bună.

Un inel de logodnă

Dacă te gândeai să faci pasul cel mare și să o ceri de soție pe aleasa ta, nu există un moment mai potrivit decât 1 sau 8 martie. Atelierul Jomaz îți pune la dispoziție o gamă variată de inele de logodnă din aur cu pietre prețioase, perfecte pentru a fi dăruite unei femei cu totul și cu totul speciale.

Un colier delicat

Oferă-i în dar un lănțișor delicat cu un pandantiv din argint cu numele ei. Sunt la mare căutare în această perioadă, deci cea care îl va primi se va bucura cu siguranță de surpriză. În plus, argintul este un metal prețios și rezistent, ceea ce va ajuta cadoul tău să reziste în timp fără să se deterioreze pentru ca femeia specială din viața ta să se bucure de el mai mult timp.

 

Jomaz.ro este un magazin online de bijuterii care dorește o implicare în prelucrarea metalelor semiprețioase cât mai ales în cel al metalelor prețioase. Conform actualului catalog de produse pe care tehnicienii noștri l-au implementat, veți regăsi numeroase bijuterii confecționate din aur și argint, ornate cu diverse pietre prețioase. Chiar dacă principalele categorii de produse se rezumă întocmai la tipul bijuteriilor și la materialul din care acestea sunt confecționate, Jomaz.ro dispune de un filtru care nu face nimic altceva decât să segmenteze toate produsele aflate în stoc în funcție de persoana căreia i se adresează.

Credit foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *