Inele De Logodna Aur, Verighete Aur si Diamante – Modele Unice

Adresa:
Bucuresti,
strada Varasti 48
Telefon comenzi:
0723.322.220
Aveti intrebari?
Uncategorized

Beneficiile bijuteriilor de argint

Știai că argintul, același metal din care se fac bijuteriile, vine la pachet și cu numeroase beneficii pentru sănătatea ta? Încă din antichitate, oamenii au încercat să descopere proprietăți vindecătoare în pietre prețioase și metale, iar argintul a fost de-a lungul timpului recunoscut pentru calitățile sale speciale. 

În mod simbolic, argintul este asociat cu luna și conceptul yin din filosofia Chineză. Cât despre culoare, se spune că ar induce o senzație de calm și liniște pentru că induce ideea de reflecție, răcoare și spațiu.

Cum te ajută argintul să-ți menții sănătatea

Argintul are numeroase proprietăți benefice care au fost recunoscute de către diferite culturi de-a lungul istoriei. Este un puternic agent antimicrobian care te ajută în prevenția răcelilor și gripelor, în vindecarea rănilor și în îngrijirea pielii. Pe lângă asta, argintul mai ajută și la reglarea temperaturii interne a corpului și a circulației sanguine.

Cum funcționează?

Beneficiile argintului sunt derivate din gradul de conductivitate termică și electrică ale acestui metal prețios. De exemplu, are abilitatea de a genera un câmp electric ce distribuie căldură și electricitate în corp. Ionii pozitivi de argint creează un mediu conductor care te protejează împotriva radiațiilor electromagnetice, într-un proces ce poate fi asemănat cu modul în care o oglindă reflectă lumina.

Cum porți argintul pentru a te bucura de beneficii

Cum probabil deja te așteptai, argintul va fi purtat în contact cu pielea, pentru a interacționa cu nivelul de conductivitate natural al acesteia. În acest mod, te va proteja de posibile iritații ale pielii sau probleme cu circulația și îți va echilibra temperatura corpului.

Situații în care e benefic să porți argint

Argintul îl poți purta oricând și oriunde, însă te ajută cel mai mult în perioadele în care sistemul tău imunitar e slăbit sau când corpul tău este expus unor medii și acțiuni mai dificile precum călătoritul, aerul toxic din oraș sau birourile aglomerate în care ești mai expus atât la bacterii cât și la dispozitive electronice. Un mic secret, în caz că nu îl știai deja, dacă porți argint în timpul unui zbor mai lung, vei fi mai ferit de bacterii iar starea ta generală va fi îmbunătățită.

Ce poți combina cu argintul

Pentru a te bucura din plin de proprietățile benefice ale acestui metal prețios, nu pierde din vedere un stil de viață sănătos, o alimentație corectă și mult sport. Nu strică nici o doză de meditație, pentru a te calma și a-ți păstra mintea activă și curată. Pentru că, până la urmă, argintul nu poate fi folosit pentru a-ți rezolva problemele de sănătate.

 

Jomaz.ro este un magazin online de bijuterii care dorește o implicare în prelucrarea metalelor semiprețioase cât mai ales în cel al metalelor prețioase. Conform actualului catalog de produse pe care tehnicienii noștri l-au implementat, veți regăsi numeroase bijuterii confecționate din aur și argint, ornate cu diverse pietre prețioase. Chiar dacă principalele categorii de produse se rezumă întocmai la tipul bijuteriilor și la materialul din care acestea sunt confecționate, Jomaz.ro dispune de un filtru care nu face nimic altceva decât să segmenteze toate produsele aflate în stoc în funcție de persoana căreia i se adresează.

Foto credit: https://unsplash.com/photos/jKvwtbrxzdY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *