Inele De Logodna Aur, Verighete Aur si Diamante – Modele Unice

Adresa:
Bucuresti,
strada Varasti 48
Telefon comenzi:
0723.322.220
Aveti intrebari?
Uncategorized

5 motive pentru care Valentine’s Day merită sărbătorit

În fiecare an, într-o anumită zi, milioane de oameni își sărbătoresc dragostea și admirația față de persoana iubită. Fie că sunt momente emoționante care se termină cu un “DA!” sau o simplă scrisoare anonimă trimisă către cel sau cea pe care o admiri în secret, 14 februarie a devenit încetul cu încetul o sărbătoare a dragostei, pasiunii a prieteniei și a iubirii. 

Și chiar dacă e tentant să te îndrepți către primul supermarket și să cumperi un ursuleți de pluș, e important să știm despre ce înseamnă această zi cu adevărat și, mai ales, de ce ar trebui sărbătorită.

Valentine’s Day are o istorie fascinantă

Poate cel mai interesant aspect legat de Valentine’s Day este originea acestei sărbători, avându-și originile atât în creștinism cât și în tradițiile vechilor romani. Una dintre cele mai cunoscute legende îl are în centru pe Sfântul Valentin care obișnuia să oficieze căsătorii interzise pentru tinerele cupluri din Roma antică. Împăratul Claudius al II-lea interzisese pe atunci bărbaților să se căsătorească pentru că se credea că bărbații necăsătoriți și fără copii erau niște soldați mai buni. În cele din urmă, Sfântul Valentin a fost prins și condamnat la moarte.

Valentine’s Day e cea mai bună scuză să ieși cu prietenii

Ziua de Valentine’s Day nu trebuie neapărat sărbătorită în cuplu. Chiar dacă ești single, asta nu te oprește să te distrezi de minune cu un grup de prieteni apropiați. De fapt, poate cele mai fun ieșiri de Valentine’s Day se întâmplă cu prietenii. În plus, vă puteți face chiar și mici cadouri simbolice, sub formă de brățări personalizate

Valentine’s Day e un motiv minunat să te răsfeți

Cele mai bune cadouri sunt cele pe care ni le facem singuri. Bineînțeles, asta nu e o scuză să-ți arunci toți banii pe ceva de care nu ai nevoie, doar pentru că e Valentine’s Day, însă un accesoriu mic, care îți va aduce aminte de ziua respectivă e mereu bine-venit. În plus, tu știi cel mai bine ce îți place, așa că darul va fi de două ori mai apreciat.

Valentine’s Day e o ocazie minunată să-ți răsfeți partenerul

Dacă te bucuri de prezența unei persoane speciale în viața ta, deja știi că trebuie să-ți arăți aprecierea într-un mod cu totul și cu totul special. Chiar dacă mai uiți să faci asta în fiecare zi (e de înțeles, viața nu e mereu previzibilă), Valentine’s Day e ocazia perfectă să luați o pauză și să vă bucurați de compania celuilalt. Nu e necesar nici măcar să ieșiți la o cină romantică sau să îi cumperi un cadou mare. O simplă seară petrecută împreună la un film bun și o cutie de pizza s-ar putea să fie suficient. 

Iubirea merită mereu sărbătorită

Chiar dacă Valentine’s Day a devenit o sărbătoare clișeică și comercială în ultimii ani, în esență, e o sărbătoare a dragostei. Deci chiar dacă ești îndrăgostit, chiar dacă nu ai cunoscut niciodată acest sentiment, chiar dacă dragostea ți-a adus mereu și durere, adevărul e că nu e nimic mai uman decât iubirea. A inspirat nenumărate filme și cărți, melodii sau picturi. Iubirea creează familii. Iubirea sfidează logica. Iubirea merită sărbătorită.

 

Jomaz.ro este un magazin online de bijuterii care dorește o implicare în prelucrarea metalelor semiprețioase cât mai ales în cel al metalelor prețioase. Conform actualului catalog de produse pe care tehnicienii noștri l-au implementat, veți regăsi numeroase bijuterii confecționate din aur și argint, ornate cu diverse pietre prețioase. Chiar dacă principalele categorii de produse se rezumă întocmai la tipul bijuteriilor și la materialul din care acestea sunt confecționate, Jomaz.ro dispune de un filtru care nu face nimic altceva decât să segmenteze toate produsele aflate în stoc în funcție de persoana căreia i se adresează.

Foto credit: https://unsplash.com/photos/wC3aBi-ETrQ

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *