Inele De Logodna Aur, Verighete Aur si Diamante – Modele Unice

Adresa:
Bucuresti,
strada Varasti 48
Telefon comenzi:
0723.322.220
Aveti intrebari?
Uncategorized

Cum alegi verigheta perfecta

Ai ales deja inelul de logodnă perfect, l-ai și oferit, ea a spus un “DA!” bucuros, iar acum e timpul și pentru verighete. Știm că e un proces destul de greu, așa că ne-am gândit să-ți punem la dispoziție un mic ghid despre alegerea verighetei perfecte. Pentru că înainte să spui “DA!” unei verighete, există câteva lucruri de care ar trebui să ții cont.

Alege un singur stil de verighetă

Când ai de ales între atâtea modele de verighete cu diamante sau pietre prețioase, din aur sau platină, cu model sau simple, s-ar putea să te simți depășit de situație. Nu te panica, nu e atât de complicat precum pare. Trage aer în piept și ia-o cu pași mărunți, răspunzând la câteva întrebări care te vor ajuta să îți dai seama exact ce vrei. Vrei o verighetă simplă sau una cu model? Vrei ca verigheta să fie realizată din același metal ca și inelul de logodnă? Vrei ca verighetele voastre să fie realizate în același stil?

Începe căutarea unei verighete cât mai devreme

Odată ce ai o idee cât de mică despre ce vrei mai exact, e timpul să treci și la partea mai distractivă: proba. Noi recomandăm să începeți să vă căutați verighetele cu cel puțin 2-3 luni înainte de nuntă pentru că veți avea nevoie de timp pentru a căuta modele, compara prețuri și a revizita inele care ți-au atras atenția inițial. Dacă alegi să mergi pe varianta de verighete pe comandă, s-ar putea să ai nevoie de mai mult timp de gândire. O gravură, de exemplu, poate dura până la o lună.

Setează-ți un buget

Când cauți verighete, fă-o cu gândul că aproximativ 3% din bugetul de nuntă pe inele. Cele simple te vor costa în jur de 1000 – 1500 de lei, iar detaliile extra precum gravura sau pietrele vor crește acest cost, așa că adaugă și asta la bugetul tău inițial dacă plănuiești să-ți personalizezi verighetele. Prețul gravurii depinde de multe ori de numărul de litere, de tipul de font sau dacă este realizată manual sau cu ajutorul unui aparat.

Ia aminte și la stilul tău de viață

Ține minte că verigheta va deveni o parte integrată în viața ta de zi cu zi, așa că ar fi indicat să alegi ceva care se va potrivi stilului tău de viață. Dacă faci sport sau cânți la vreun instrument muzical, un inel mai subțire cu margini rotunjite va fi alegerea perfectă. Dacă lucrezi cu mâinile, s-ar putea să ai nevoie de un inel simplu, dintr-un metal solid, evitând pietrele prețioase care se pot desprinde sau gravurile care pot aduna murdărie. Dacă ai un stil de viață foarte activ, îți recomandăm să alegi platina care este un metal foarte durabil.

Verifică nivelul de calitate al verighetei

Controlul calității e valabil pentru toate tipurile de inele, nu doar pentru verighete. Ai grijă ca pe interiorul inelului să apară două însemne: trademark-ul producătorului și însemnul de calitate (24K sau PLAT, de exemplu).

Alege mărimea potrivită

Majoritatea oamenilor își dau jos rar verighetele. Sunt purtate prin diferite etape ale vieții, vara, iarna, la sală, în timpul sarcinii, toate fiind momente în care degetele tale se umflă sau se contractă de la frig, căldură, creștere în greutate sau retenție de apă. Pentru a-ți găsi mărimea perfectă, programează proba într-o zi în care ești calm, iar temperatura corpului e normală. Nu proba verighetele dimineața (corpul tău reține apă din noaptea precedentă), imediat după efort fizic (degetele se umflă) sau când îți e foarte cald sau frig.

 

Jomaz.ro este un magazin online de bijuterii care dorește o implicare în prelucrarea metalelor semiprețioase cât mai ales în cel al metalelor prețioase. Conform actualului catalog de produse pe care tehnicienii noștri l-au implementat, veți regăsi numeroase bijuterii confecționate din aur și argint, ornate cu diverse pietre prețioase. Chiar dacă principalele categorii de produse se rezumă întocmai la tipul bijuteriilor și la materialul din care acestea sunt confecționate, Jomaz.ro dispune de un filtru care nu face nimic altceva decât să segmenteze toate produsele aflate în stoc în funcție de persoana căreia i se adresează.

Credit foto: https://unsplash.com/photos/PTInh1bi4ik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *